21 daagse rondreis Singapore, Maleisië en Thailand

Dag 01: Amsterdam – Singapore
Vandaag vertrekt u naar Singapore.

Dag 02: Singapore
Aankomst in de ochtend uren in Singapore. Na aankomst volgt de transfer naar u hotel. De rest van de dag bent u vrij om bijvoorbeeld uit te rusten of om de buurt te gaan verkennen.

Dag 03: Singapore – City tour
Na het ontbijt bezoeken wij Santosa Island per kabelbaan. Ook bezoeken wij Mirjamam Mandir in Chinatown en Little India. China town staat bekend als het culturele hart van Singapore. Met zijn vele tempels, verkopers, winkeltjes en grote activiteit biedt Chinatown nog een goede indruk van hoe het er hier vroeger aan toe ging. ‘’Little India’’ In deze kleurrijke streek vind je talloze winkeltjes met allerlei producten uit India. De ‘Zhujiao Centre’ is de grootste markt voor alles wat met eten te maken heeft. De mooiste tempels van Little India zijn de ‘Veerama Kali Ammam’, de ‘Sri Srinivasa Perumal’ en de ‘Temple of 1000 Lights’.

Dag 04: Singapore – Kuala Lumpur ( 350 KM )
Vandaag wordt u opgehaald en gebracht naar het station voor uw busreis naar Kualalumpur.

Dag 05: Kuala Lumpur
Vandaag bent u vrij.

Dag 06: Kuala Lumpur – City tour
Vandaag bezoeken we het Kings Palace, een prachtige tempel in de bergen ‘’the tenjou temple’’ en we gaan ook naar Batu caves. De Batu Caves bevinden zich ca. tien kilometer ten noorden van Kuala Lumpur. De grot is 400 meter lang en 100 meter hoog en werd in 1892 ontdekt. Het is de heilige plaats (grot) van de Hindoes in Maleisië.
Na aankomst wordt u beneden begroet door de vele apen, die daar lopen. Ook bezoeken wij de Kualalumpur tower, het hoogste gebouw in heel Azië. Als laatst bezoeken wij de Twin towers of Malaysia.

Dag 07: Kuala Lumpur
Vandaag staat er een stadswandeling gepland naar oa Dayabumi building, Sultan Abdul Samad building en de Jamek Masdjid. De kleine “Masjid Jamek’’. Het is de plek, dat de geboorteplaats van Kuala Lumpur is. De moskee is pas in 1910 gebouwd en heeft zijn invloeden van de Indiase mughal architectuur.

Dag 08: Kuala Lumpur
Gehele dag vrij ter eigen besteding.

Dag 09: Kuala Lumpur – Penang
Na het ontbijt vertrekken we naar Penang of “Pulau Pinang”, is een staat en eiland in Maleisië. De hoofdstad is George Town op het eiland Penang en het inwoneraantal bedraagt ruim 1,15 miljoen. Het territorium wordt niet door een sultan bestuurd maar door een gouverneur. De naam “Penang” komt van het woord “pinang”, wat verwijst naar de betelnootboom (Areca catechu). De naam “Pulau Pinang” letterlijk vertaald uit het Maleis betekent “pinang-eiland”.

Dag 10: Penang – Tour
Na het ontbijt bezoeken we één van de grootste tempels van Azië. Daarna gaan we verder naar Penang Hill. Penang Hill (Bukit Bendera) is een 735 meter hoge berg (hoogste punt op 830 meter) waar je door middel van een treintje naar boven kunt gaan. De berg ligt ongeveer 6 kilometer vanaf Georgetown.Rest van de dag heerlijk relaxen op het Batu Ferrighi Beach.

Dag 11: Penang
Vandaag bent u de hele dag vrij.

Dag 12: Penang – Bangkok – Pattaya
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Bangkok. Na aankomst in Bangkok vertrekt u weer verder met de bus naar Pattaya. Bij aankomst in Pattaya wordt u opgehaald van het busstation en gebracht naar uw hotel.

Dag 13: Pattaya
Vandaag bent u vrij.

Dag 14: Pattaya – Coral Island
Een dagexcursie naar het meest nabije eiland voor de kust van Pattaya. Er is een mooi strand met helder warm water en redelijke koraalriffen die u vanuit een boot met glasbodem kunt bekijken. U kunt ook een duikbril met snorkel huren om alleen deze kleurige onderwaterwereld te verkennen. Een heerlijke lunch met vis en schaaldieren is inclusief. Geniet van zon, zee en strand

Dag 15: Pattaya – Bangkok
Na het ontbijt vertrekken we per bus naar Bangkok. Na aankomst in Bangkok wordt u opgehaald en gebracht naar het hotel.

Dag 16: Bangkok – Tour
Vandaag brengen we een bezoek aan de Chatu chak market. Met ruim 9.000 verschillende shops en winkels is de Chatuchak Weekend Market in Bangkok één van de grootste weekend markten ter wereld. Daarna bezoeken we nog de Wat Indra Wihan en de Grand Palace.

Dag 17: Bangkok
Vandaag bent u de hele dag vrij voor eigen activiteiten.

Dag 18: Bangkok Floating Markt & Crocodile Farm
In de ochtend vroeg vertrekken we naar de beroemde drijvende markt van Damnern Saduak. Deze markt ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi en is de kleurrijkste drijvende markt die in Thailand wordt gehouden’’ Floating market’’ . Na de floating market brengen wij ook een bezoekje aan de Crocodile farm. Hier kunt u genieten van een levensgevaarlijke show met krokodillen van allerlei formaten

Dag 19: Bangkok
Vandaag bent u vrij

Dag 20: Bangkok – Amsterdam
In avonduren volgt de transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 21: Amsterdam
Aankomst Amsterdam

Tarief Inclusief:
Retourtickets
Luchthavenbelasting
Tours en transfers in airco. Bus
Logies en ontbijt

Tarief Exclusief:
Reis- en Annuleringsverzekering
Tips en fooien

Tarieven zijn afhankelijk van beschikbaarheid