21 daagse reis Dubai, India, Thailand & Maleisië

Dag 1 Amsterdam – Kuala Lumpur
Vandaag vertrekt u naar Kuala Lumpur.

Dag 2 Kuala Lumpur
Aankomst in Kuala Lumpur. Na aankomst volgt de transfer naar u hotel. De rest van de dag bent u vrij om bijvoorbeeld uit te rusten of om de buurt te gaan verkennen.

Dag 3 Kuala Lumpur
Vandaag bezoeken we de Batu caves. De Batu Caves bevinden zich ca. tien kilometer ten noorden van Kuala Lumpur. De grot is 400 meter lang en 100 meter hoog en werd in 1892 ontdekt. Het is de heilige plaats (grot) van de Hindoes in Maleisië.
Na aankomst wordt u beneden begroet door de vele apen, die daar lopen. Ook bezoeken wij de Kualalumpur tower, het hoogste gebouw in heel Azië. Als laatst bezoeken wij de Twin towers of Malaysia.

Dag 4 Kuala Lumpur
Gehele dag vrij ter eigen besteding.

Dag 5 Kuala Lumpur –Bangkok ( Thailand)
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Bangkok. Bij aankomst in Bangkok wordt u opgehaald en gebracht naar uw hotel. De rest van de dag heeft u vrij ter eigen besteding

Dag 6 Bangkok ( boottocht )
Nadat u zich heeft opgefrist begint uw reis met een verfrissende boottocht over de levendige Chao Praya rivier en door de klongs van Bangkok. Tijdens uw tocht kunt u genieten van het uitzicht op de stad, vanaf het water, dit uitzicht van de boot is uiteraard anders dan vanaf de straten van Bangkok. Tijdens uw tocht bezoeken we Wat Arun tempel. De naam van deze tempel betekent de tempel van Dageraad. De tempel werd genoemd naar een Hindu god. De tempel is bedekt en versierd met Chinese porselein. Aan het einde van de dag brengen we nog een bezoek aan de grootste bloemen markt van Thailand.

Dag 7 Bangkok ( stadstour)
Vandaag brengen we een bezoek aan de Chatu chak market. Met ruim 9.000 verschillende shops en winkels is de Chatuchak Weekend Market in Bangkok één van de grootste weekend markten ter wereld. Daarna bezoeken we nog de Wat Indra Wihan en de Grand Palace.

Dag 8 Bangkok ( vrije dag)
Gehele dag vrij ter eigen besteding.

Dag 9 Bangkok ( drijvende markt)
In de ochtend vroeg vertrekken we naar de beroemde drijvende markt van Damnern Saduak. Deze markt ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi en is de kleurrijkste drijvende markt die in Thailand wordt gehouden’’ Floating market’’ . Na de floating market brengen wij ook een bezoekje aan de Crocodile farm. Hier kunt u genieten van een levensgevaarlijke show met krokodillen van allerlei formaten

Dag 10 Bangkok – Pattaya
Vandaag vertrekt u verder met de bus naar Pattaya. Bij aankomst in Pattaya wordt u opgehaald van het busstation en gebracht naar uw hotel.

Dag 11 Pattaya – Bangkok
Vandaag vertrekt u weer met de bus naar Bangkok. Bij aankomst in Bangkok wordt u opgehaald van het busstation en gebracht naar uw hotel.

Dag 12 Bangkok – Delhi
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Delhi. Na aankomst in Delhi wordt u opgehaald en gebracht naar uw hotel.

Dag 13 Delhi ( stadstour)
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de stadstour van Delhi. Wij zullen onder andere gaan bezoeken: Lal Kila, Parlements Buildings, Birla Tempel, Lotus tempel, Gate of india, Rajghat e.d. De gids zal u tijdens de tour begeleiden, adviseren en al u vragen beantwoorden.

Dag 14 Delhi – Jaipur
We arriveren vanuit Delhi, in de hoofdstad van Rajasthan, Jaipur, Jaipur dankt haar bijnaam ‘Pink City’ aan het feit dat voorafgaande aan een bezoek van een Britse prins de toenmalige maharadja opdracht gaf om alle huizen en gebouwen in het centrum roze te verven; rond die tijd was roze namelijk de kleur van de gastvrijheid.

Dag 15 Jaipur en Amber
Bezoek aan het Amber Fort. Hier kunt u met een olifant omhoog voor de steile klim naar het verlaten paleizen complex de Hawa Mahal, Sheez Mahal …

Dag 16 Jaipur – Agra
Na ontbijt vertrekt u naar Agra. Onderweg eventueel de verlaten stad Fatehpur Sikri bezoeken. Na aankomst transfer naar uw hotel.

Dag 17 Agra – Delhi
Na het ontbijt bezoeken wij vandaag in Agra één van de zeven wereldwonderen: de Taj Mahal, bezichtiging van het Fort en vervolgens gaat u weer naar Delhi.

Dag 18 Delhi
Vandaag bent u vrij om te shoppen.

Dag 19 Delhi – Dubai
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Dubai. Na aankomst in Dubai wordt u opgehaald en gebracht naar een hotel in Bur Dubai.

Dag 20 – 21 Dubai

Vrije dagen ter zelfbesteding.

Dag 22 Dubai – Amsterdam
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Tarief Inclusief:

Retourtickets
Luchthavenbelasting
Airporttransfers
Excursies
Logies en Ontbijt

Tarief Exclusief:

Reis- en Annuleringsverzekering
Tips en fooien

Tarieven zijn afhankelijk van beschikbaarheid