15 daagse Kennismakingsreis Thailand

Dag 1 Vertrek Amsterdam – Bangkok
U vliegt vandaag naar Bangkok.

Dag 2 Bangkok
Aankomst in Bangkok. Na aankomst op de luchthaven van Bangkok wordt u opgehaald en gebracht naar u hotel.

Dag 3 BangkokVandaag hebt u een halve dag een city tour. We bezoeken onder andere verschillende tempels, markten en nog veel meer.

Dag 4 Bangkok
Vrije dag ter eigen besteding. Bangkok telt vele winkelgelegenheden en wordt door de Tourism Organisation of Thailand dan ook in het buitenland aangeprezen als winkelbestemming. Er zijn vele markten en in elke buurt zijn er vele, kleine min of meer gespecialiseerde winkeltjes, vaak geconcentreerd langs grote wegen, of rond grote – luxe – warenhuizen en winkelcentra.

Dag 5 Bangkok – Floating market – Pattaya
In de ochtend vroeg gaat u per de minibus naar de beroemde drijvende markt van Damnern Saduak. Deze markt ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi en is de kleurrijkste drijvende markt die in Thailand wordt gehouden. Vroeger werd hier het verse fruit dat uit de boomgaarden uit de omgeving verkocht, samen met vlees en vis. Hoewel de echte lokale fruitmarkt helaas al plaats heeft gemaakt voor souvenirverkoop en fraaie kraampjes met snuisterijen blijft de markt erg leuk om te zien. Na de excursie vervolgen wij onze reis naar Pattaya waarna u bij aankomst in Pattaya naar uw hotel wordt gebracht.

Dag 6 Pattaya – Coral IslandEen dagexcursie naar het meest nabije eiland voor de kust van Pattaya. Er is een mooi strand met helder warm water en redelijke koraalriffen die u vanuit een boot met glasbodem kunt bekijken. U kunt ook een duikbril met snorkel huren om alleen deze kleurige onderwaterwereld te verkennen. Een heerlijke lunch met vis en schaaldieren is inclusief. Geniet van zon, zee en strand.

Dag 7 -9 Pattaya
Dagen ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld naar de Mini siam gaan, Mini Siam is een Thaise versie van het Nederlandse Madurodam; ooit door een groep Nederlanders opgezet. In Mini Siam zijn veel beroemde gebouwen op een schaal van 1 op 25 nagebouwd; zowel gebouwen uit Thailand als uit het buitenland. Of naar Pattaya park, Pattaya Park is een watersportpark, met onder andere de hoogste toren van Pattaya.

Dag 10 Pattaya – Crocodile farm – Bangkok
Vandaag brengen wij u naar de crocodile farm even buiten Bangkok met duidende krokodillen. Hier kunt u genieten van een levensgevaarlijke show met krokodillen van allerlei formaten. Buiten de krokodillen zijn er talloze andere dieren en attracties in het park aanwezig zoals een mini dierentuin, zwembad met leuke glijbanen, dansshows, restaurants, speeltuin, enz. Vooral ook leuk voor mensen met kinderen! Na de Excursie vertrekken wij weer naar Bangkok.

Dag 11-13 Bangkok
Dagen ter vrije besteding. U kunt indien mogelijk ook naar de weekend markt. Op de weekend markt zijn echt allerlei koopjes te vinden. De prijzen voor souvenirs, kleding en andere spullen liggen hier aanmerkelijk lager dan in de rest van Bangkok. Sterker nog, hier worden de meeste zaken ingekocht! Buiten dat het zeer voordelig is, is de drukke weekendmarkt een attractie op zich. Uiteraard kunt u daar ook goed kennismaken met de Thaise keuken!

Dag 14 Bangkok
Vandaag in de avonduren volgt de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht weer terug naar Amsterdam.

Dag 15 Bangkok – Amsterdam
Aankomst Amsterdam.