15 daagse Promotie reis India

Dag 01: Amsterdam – Bombay
Vandaag vliegt u vanuit Amsterdam met de door u geselecteerde vlucht naar Bombay, het kan zijn dat u diezelfde dag nog aankomt ofwel de volgende ochtend, dus op dag 2 . Dit is afhankelijk van de vlucht en de tijden hiervan. Na aankomst in Bombay wordt u opgehaald en gebracht naar uw hotel.

Dag 02: Bombay
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de city tour van Mumbai. Indien u met een groep reist, zorgt u er dan wel voor dat u tijdig klaarstaat. Dit om oponthoudt te voorkomen. U zult onder andere bezoeken:. Hanging Garden, Dobhi Ghat, Ghandi Museum, Jain Tempel, Marine drive, Juhu. Indien mogelijk zult u ook een filmstudio bezoeken. Dit dient u bij aankomst door te geven. U wordt begeleid door een lokale gids (Hindi-Engels sprekend).

Dag 03: Bombay – Delhi
Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Delhi. Als u niet met Air India vliegt houdt u er dan rekening mee dat u 15 KG koffer en 10 KG handbagage mee mag nemen voor de binnenlandse vlucht van Bombay naar Delhi. Na aankomst in Delhi wordt u opgehaald en gebracht naar een hotel in Karol bagh

Dag 04: Delhi
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de stadstour van Delhi. Wij zullen onder andere gaan bezoeken: Lal Kila, Parlements Buildings, Birla Tempel, Lotus tempel, Gate of india, Rajghat e.d. De gids zal u tijdens de tour begeleiden, adviseren en al u vragen beantwoorden.

Dag 05: Delhi – Jaipur (250 km / 5 uur)
We arriveren vanuit Delhi, in de hoofdstad van Rajasthan, Jaipur, Jaipur dankt haar bijnaam ‘Pink City’ aan het feit dat voorafgaande aan een bezoek van een Britse prins de toenmalige maharadja opdracht gaf om alle huizen en gebouwen in het centrum roze te verven; rond die tijd was roze namelijk de kleur van de gastvrijheid. Verblijf in Hotel Clarks.(5*) of gelijkwaardig.

Dag 06: Jaipur – Amber – Jaipur
Bezoek aan het Amber Fort. Hier kunt u met een olifant omhoog voor de steile klim naar het verlaten paleizen complex de Hawa Mahal, Sheez Mahal …

Dag 07: Jaipur-Fatehpursikri-Agra (6uur)
Na ontbijt vertrekt u naar Agra. Onderweg eventueel de verlaten stad Fatehpur Sikri bezoeken. Na aankomst transfer naar uw hotel.

Dag 08: Agra
Na het ontbijt bezoeken wij vandaag in Agra één van de zeven wereldwonderen: de Taj Mahal, bezichtiging van het Fort . ( Entree betaalt u ter plaatse)

Dag 09: Agra-Mathura – Delhi (200 kms/5 uur)
Na het ontbijt vertrekken wij naar Delhi,we maken een tussen stop voor Mathura de geboorte plaats van Shri Krishna.

 

Dag 10: Delhi – Haridwar (230 kms/6 uur)
Na het ontbijt vertrekken we naar Haridwar de goden stad. U bezoekt onder andere de tempel Mansa devi & Harki pauri waar de heilige ganges rivier stroomt. Na aankomst transfer naar hotel.

Dag 11: Rishikesh
Na het ontbijt vertrekken we naar Rishikesh, daarna bezoekt u Lachman Jhula, Ram Jhula Ashrams & mandirs. Verder bent u de hele dag vrij voor eigen activiteiten.

Dag 12: Rishikesh –Delhi
Na ontbijt vertrekt u naar Delhi. Overnachting in een hotel.

Dag 13: Delhi
Vandaag bent u vrij voor eigen activiteiten. Shoppen, Palika Bazar, Ghur Gaon, Chandini Chowk, Ansall Plaza .

Dag 14: Delhi
Afhankelijk van u vluchttijden volgt vandaag de transfer naar de airport voor de vlucht naar Amsterdam

Dag 15: Delhi – Amsterdam
Aankomst Amsterdam.

 

 

Tarief Inclusief:
Retour ticket
Luchthavenbelasting
Tour en transfers in luxe airco. Bus
Hindi/Engels sprekende gids
Olifantrit in Amber naar Amber Fort
Kabelbaan in Haridwar naar Mansa Devi tempel
Diner in Rishikesh

Tarief Exclusief
Visum €70,- p.p.
Reis- en Annuleringsverzekering
Entree gelden