15 daagse kennismakingsreis Noord-India en Dubai

Dag 1: Amsterdam – Delhi
Vandaag vliegt u vanuit Amsterdam naar Delhi, het kan zijn dat u dezelfde dag nog aankomt ofwel de volgende ochtend, dus op dag 2 . Dit is afhankelijk van de vlucht en de tijden hiervan. Na aankomst in Delhi wordt u opgehaald en gebracht naar uw hotel.

Dag 2: Delhi
Vandaag bent u vrij.

Dag 3: Delhi – Jaipur (250 km +/- 5 uur)
Na het ontbijt vertrekken we vanuit Delhi, naar de hoofdstad van Rajasthan, Jaipur, Jaipur dankt haar bijnaam ‘Pink City’ aan het feit dat voorafgaande aan een bezoek van een Britse prins de toenmalige maharadja opdracht gaf om alle huizen en gebouwen in het centrum roze te verven; rond die tijd was roze namelijk de kleur van de gastvrijheid. Verblijf in hotel.

 

 

Dag 4: Jaipur – Amber – Jaipur
Bezoek aan het Amber Fort. Hier kunt u met een olifant omhoog voor de steile klim naar het verlaten paleizen complex de Hawa Mahal, Sheez Mahal …

Dag 5: Jaipur-Fatehpursikri-Agra (6uur)
Na ontbijt vertrekt u naar Agra. Onderweg eventueel de verlaten stad Fatehpur Sikri bezoeken. Na aankomst transfer naar uw hotel.

Dag 6: Agra
Na het ontbijt bezoeken wij vandaag in Agra één van de zeven wereldwonderen: de Taj Mahal, bezichtiging van het Fort . ( Entree betaalt u ter plaatse)

Dag 7: Agra-Mathura – Delhi (200 kms/5 uur)
Na het ontbijt vertrekken wij naar Delhi,we maken een tussen stop voor Mathura de geboorte plaats van Shri Krishna. Verblijf in hotel.

Dag 8-9: Delhi
Gehele dagen ter vrije besteding.

Dag 10: Delhi – Dubai
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Dubai. Na aankomst in Dubai wordt u opgehaald en gebracht een hotel appartement in Meena bazaar.

Dag 11-14: Dubai
Gehele dagen ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld gaan relaxen aan het strand van Jumeirah, Of gaan winkelen in één van de grote shoppingmalls van Dubai, Of kies voor de woestijnsafari. De woestijn is letterlijk de achtertuin van Dubai. U maakt een fantastische safari per 4WD door de gouden zandduinen van Dubai. In het bedoeïenen kamp onder de sterren kunt u genieten van een barbecue en de magie van de woestijn ervaren.

Dag 15: Amsterdam
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor de vlucht weer terug naar Amsterdam.

Tarief Inclusief:
Retourtickets
Luchthavenbelasting
Airporttransfers
Tour en transfers in airco. Bus
Logies en ontbijt

Tarief Exclusief:
Visumkosten
Reis- en Annuleringsverzekering
Entreegelden waar genoemd
Tips en fooien