15 daagse Delhi & Rajasthan en Benares

Dag 1: Amsterdam – Delhi
Vandaag vliegt u vanuit Amsterdam met de door u geselecteerde vlucht naar Delhi, het kan zijn dat u diezelfde dag nog aankomt ofwel de volgende ochtend, dus op dag 2 . Dit is afhankelijk van de vlucht en de tijden hiervan. Na aankomst in Delhi wordt u opgehaald en gebracht naar uw hotel.

Dag 2: Delhi
Vandaag bent u vrij.

Dag 3: Delhi
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de stadstour van Delhi. Wij zullen onder andere gaan bezoeken: Lal Kila, Parlements Buildings, Birla Tempel, Lotus tempel, Gate of india, Rajghat e.d. De gids zal u tijdens de tour begeleiden, adviseren en al u vragen beantwoorden.

Dag 4: Delhi – Jaipur
We arriveren vanuit Delhi, in de hoofdstad van Rajasthan, Jaipur, Jaipur dankt haar bijnaam ‘Pink City’ aan het feit dat voorafgaande aan een bezoek van een Britse prins de toenmalige maharadja opdracht gaf om alle huizen en gebouwen in het centrum roze te verven; rond die tijd was roze namelijk de kleur van de gastvrijheid.

Dag 5: Jaipur
Vrije dag

Dag 6: Jaipur – Amber – Ajmer (Pushkar)
Bezoek aan het Amber Fort. Hier kunt u met een olifant omhoog voor de steile klim naar het verlaten paleizen complex de Hawa Mahal, Sheez Mahal …

Dag 7: Ajmer
Vandaag bezoekt u de moskee en Hindoe tempel. s’Middags heeft u tijd om zelf Ajmer te ontdekken

Dag 8: Ajmer – Fatehpur Sikri – Agra
Na ontbijt vertrekt u naar Agra. Onderweg bezoekt u de verlaten stad Fatehpur Sikri.

Dag 9: Agra
Na het ontbijt bezoeken wij vandaag in Agra één van de zeven wereldwonderen: de Taj Mahal, bezichtiging van het Fort . ( Entree betaalt u ter plaatse)

Dag 10: Agra – Khajuraho
Transfer naar luchthaven voor de vlucht naar Khajuraho. In de namiddag een eerste bezoek aan de tempels. Transfer naar Uw hotel.

Dag 11: Khajuraho
U bezoekt vele tempelcomplexen.

Dag 12: Khajuraho – Varanasi
Na het ontbijt vertrekt U met het vliegtuig naar Varanasi, de meest indrukwekkende pelgrimsoord van Inda. In de middag bezoekt U Sarmath, de oude Boeddhistische stad.

Dag 13: Varanasi
Vroeg in de ochtend boottocht over de Ganges. Men kan genieten van een prachtige zonsopgang en de ochtendrituelen van de Hindoes. In de ochtend nog gaan wij terug naar het hotel voor ontbijt en wordt u later in de middag weer opgehaald voor bezoekjes aan verschillende tempels.
Dag 14: Varanasi – Delhi
Na het ontbijt reist u met de trein langs de Ganges naar Delhi. In Delhi vindt de transfer naar u hotel plaats.

Dag 15: Delhi – Amsterdam
Laat in de avond wordt u opgehaald voor de vlucht naar Amsterdam.

Tarief Inclusief:
Retourticket India
Luchthavenbelasting
Tour en transfers in luxe airco. Bus
Logies en Ontbijt

Tarief Exclusief:
Visum
Reis- en Annuleringsverzekering
Entree gelden waar genoemd