15 daagse Masdjid tour

Dag 01: Amsterdam – Bombay
Vandaag vliegt u vanuit Amsterdam met de door u geselecteerde vlucht naar Bombay, het kan zijn dat u diezelfde dag nog aankomt ofwel de volgende ochtend, dus op dag 2 . Dit is afhankelijk van de vlucht en de tijden hiervan. Na aankomst in Bombay wordt u opgehaald en gebracht naar uw hotel.

Dag 02: Bombay
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de city tour van Mumbai. We bezoeken onder andere Darga Hadji Ali ,Maqdoom Sha. Darga Hadji Ali is gebouwd in 1431 door een rijke heilige moslim genaamd Hadji Ali die al zijn bezittingen had opgegeven voor zijn pelgrims reis naar Mekka. Er wordt gezegd dat Hadji Ali onderweg naar Mekka is gestorven. Sommigen zeggen dat hij in zijn grafkist is teruggedreven naar Mumbai, anderen zeggen dat Hadji Ali op de plaats van waar de Darga nu staat is verdronken. Een prachtige plek waar geloven samen komen.

Dag 03: Bombay – Delhi
Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Delhi. Als u niet met Air India vliegt houdt u er dan rekening mee dat u 15 KG koffer en 10 KG handbagage mee mag nemen voor de binnenlandse vlucht van Bombay naar Delhi. Na aankomst in Delhi wordt u opgehaald en gebracht naar een hotel in Karol bagh


Dag 04: Delhi
S’ochtends bent u vrij en in de middag bezoeken wij oa: Lal Kila, Jama Masdjid. In de avond uren bezoeken wij Nizamoeddin Awlijah. Masjid-Jahan Numa ook bekend als Jama Masdjid, één van de grootste moskeeën in India gebouwd in opdracht van Shah Jahan. De Masdjid is in prachtig Mughal architectuur gemaakt en is zeker een bezichtiging waard.

Dag 05: Delhi – Ajmir
Na het ontbijt vertrekken we naar Ajmir, waar u de bijzondere darga van Kwaja Garieb Nawaaz kunt bezichtigen. Hazrat Khwaja Gharieb Nawaz, men zag hem als het symbool voor liefde harmonie en vrede. Hij preekte over de boodschap van de Islam. De boodschap van eenheid van religie. Hij legde een basis voor de Suffi’s in India. Hij werkte potenties uit voor de mensheid . Hij inspireerde miljoenen mensen met zijn kennis. Verblijf in een hotel.

Dag 06: Ajmir – Jaipur
Vandaag vertrekken we naar Jaipur onderweg bezoeken we nog een laatste keer de Kwaja Garieb Nawaaz en gaan we verder met onze reis naar Jaipur. Jaipur dankt haar bijnaam ‘Pink City’ aan het feit dat voorafgaande aan een bezoek van een Britse prins de toenmalige maharadja opdracht gaf om alle huizen en gebouwen in het centrum roze te verven; rond die tijd was roze namelijk de kleur van de gastvrijheid. Verblijf in hotel.

Dag 07: Jaipur – Amber Fort
Bezoek aan het Amber Fort. Hier kunt u met een olifant omhoog voor de steile klim naar het verlaten paleizen complex de Hawa Mahal, Sheez Mahal …

Dag 08: Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra
Na ontbijt vertrekt u naar Agra. Onderweg bezoeken we eventueel de verlaten stad Fatehpur Sikri. Na aankomst transfer naar hotel.

Dag 09: Agra
Na het ontbijt bezoeken wij vandaag in Agra één van de zeven wereldwonderen: de Taj Mahal, bezichtiging van het Fort. (Entree betaalt u ter plaatse)

Dag 10: Agra – Delhi
Na het ontbijt vertrekken wij naar Delhi,we maken een korte tussenstop in Mathura. Na aankomst in Delhi verblijft u in een hotel.

Dag 11 -13: Delhi
vrij voor eigen activiteiten

Dag 14: Delhi
Vandaag volgt laat in de avond de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Amsterdam.

Dag 15: Delhi – Amsterdam
Aankomst Amsterdam

Tarief Inclusief:
Retourticket India
Luchthavenbelasting
Tour en transfers in luxe airco. Bus
Logies en Ontbijt

Tarief Exclusief:
Visum €70,- p.p.
Reis- en Annuleringsverzekering
Entree gelden waar genoemd