22 daagse rondreis India & Thailand

Dag 01: Amsterdam – Bombay
Vandaag vliegt u vanuit Amsterdam met de door u geselecteerde vlucht naar Bombay, het kan zijn dat u diezelfde dag nog aankomt ofwel de volgende ochtend, dus op dag 2 . Dit is afhankelijk van de vlucht en de tijden hiervan. Na aankomst in Bombay wordt u opgehaald en gebracht naar uw hotel.

Dag 02: Bombay
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de city tour van Mumbai. Indien u met een groep reist, zorgt u er dan wel voor dat u tijdig klaarstaat. Dit om oponthoudt te voorkomen. U zult onder andere bezoeken:. Hanging Garden, Dobhi Ghat, Ghandi Museum, Jain Tempel, Marine drive, Juhu. Indien mogelijk zult u ook een filmstudio bezoeken. Dit dient u bij aankomst door te geven. U wordt begeleid door een lokale gids ( Hindi-Engels sprekend).

Dag 03: Bombay – Bangkok
U vertrekt laat in de avond naar de luchthaven voor uw vlucht naar Bangkok. Aankomst in Bangkok is vroeg in de ochtend. De rest van die dag bent u vrij.

Dag 04: Bangkok City Tour
Halve dag city tour in Bangkok. Hierbij brengen we onder andere een bezoekje aan de plaatselijke markten en diverse tempels.

Dag 05: Bangkok – Floating market – Pattaya
In de ochtend vroeg gaat u per de minibus naar de beroemde drijvende markt van Damnern Saduak. Deze markt ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi en is de kleurrijkste drijvende markt die in Thailand wordt gehouden. Vroeger werd hier het verse fruit dat uit de boomgaarden uit de omgeving verkocht, samen met vlees en vis. Hoewel de echte lokale fruitmarkt helaas al plaats heeft gemaakt voor souvenirverkoop en fraaie kraampjes met snuisterijen blijft de markt erg leuk om te zien. Na de excursie vervolgen wij onze reis naar Pattaya waarna u bij aankomst in Pattaya naar uw hotel wordt gebracht.

Dag 06: Pattaya – Coral Island
Een dagexcursie naar het meest nabije eiland voor de kust van Pattaya. Er is een mooi strand met helder warm water en redelijke koraalriffen die u vanuit een boot met glasbodem kunt bekijken. U kunt ook een duikbril met snorkel huren om alleen deze kleurige onderwaterwereld te verkennen. Een heerlijke lunch met vis en schaaldieren is inclusief. Geniet van zon, zee en strand

Dag 07 – 08: Pattaya
Dagen ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld naar de Mini siam gaan, Mini Siam is een Thaise versie van het Nederlandse Madurodam; ooit door een groep Nederlanders opgezet. In Mini Siam zijn veel beroemde gebouwen op een schaal van 1 op 25 nagebouwd; zowel gebouwen uit Thailand als uit het buitenland. Of naar Pattaya park, Pattaya Park is een watersportpark, met onder andere de hoogste toren van Pattaya.

Dag 09: Pattaya – Crocodile farm – Bangkok
Vandaag brengen wij u naar de crocodile farm even buiten Bangkok met duidende krokodillen. Hier kunt u genieten van een levensgevaarlijke show met krokodillen van allerlei formaten. Buiten de krokodillen zijn er talloze andere dieren en attracties in het park aanwezig zoals een mini dierentuin, zwembad met leuke glijbanen, dansshows, restaurants, speeltuin, enz. Vooral ook leuk voor mensen met kinderen! Na de Excursie vertrekken wij weer naar Bangkok.

Dag 10: Bangkok – Delhi
Vandaag wordt u opgehaald en gebracht naar de luchthaven voor uw vlucht naar Delhi, waar u de overige dagen van deze schitterende rondreis zult voortzetten. In nog minder dan 3uur zet u weer voet op Indiase bodem. Afhankelijk van uw vlucht komt u aan in de middag of in de avond, de rest van deze dag bent u vrij.

Dag 11: Delhi
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de stadstour van Delhi. Wij zullen onder andere gaan bezoeken: Lal Kila, Parlements Buildings, Birla Tempel, Lotus tempel, Gate of india, Rajghat e.d. De gids zal u tijdens de tour begeleiden, adviseren en al u vragen beantwoorden.

Dag 12: Delhi – Jaipur (250 km / 5 uur)
We arriveren vanuit Delhi, in de hoofdstad van Rajasthan, Jaipur, Jaipur dankt haar bijnaam ‘Pink City’ aan het feit dat voorafgaande aan een bezoek van een Britse prins de toenmalige maharadja opdracht gaf om alle huizen en gebouwen in het centrum roze te verven; rond die tijd was roze namelijk de kleur van de gastvrijheid. Verblijf in Hotel Clarks.(5*) of gelijkwaardig.

Dag 13: Jaipur – Amber – Jaipur
Bezoek aan het Amber Fort. Hier kunt u met een olifant omhoog voor de steile klim naar het verlaten paleizen complex de Hawa Mahal, Sheez Mahal …

Dag 14: Jaipur-Fatehpursikri-Agra (6uur)
Na ontbijt vertrekt u naar Agra. Onderweg eventueel de verlaten stad Fatehpur Sikri bezoeken.
Na aankomst transfer naar uw hotel.

Dag 15: Agra
Na het ontbijt bezoeken wij vandaag in Agra één van de zeven wereldwonderen: de Taj Mahal, bezichtiging van het Fort . ( Entree betaalt u ter plaatse)

Dag 16: Agra-Mathura – Delhi (200 kms/5 uur)
Na het ontbijt vertrekken wij naar Delhi,we maken een tussen stop voor Mathura de geboorte plaats van Shri Krishna.

Dag 17: Delhi – Haridwar (230 kms/6 uur)
Na het ontbijt vertrekken we naar Haridwar de goden stad. U bezoekt onder andere de tempel Mansa devi & Harki pauri waar de heilige ganges rivier stroomt. Na aankomst transfer naar uw hotel.

Dag 18: Rishikesh
Na het ontbijt vertrekken we naar Rishikesh, daarna bezoekt u Lachman Jhula, Ram Jhula Ashrams & mandirs. Verder bent u de hele dag vrij voor eigen activiteiten.

Dag 19: Rishikesh – Delhi
Na ontbijt vertrekt u naar Delhi. Overnachting in een hotel.

Dag 20: Delhi – Amsterdam
in de middag wordt u opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven, vervolgt door uw vlucht terug naar Amsterdam

Dag 21: Amsterdam
Aankomst in Amsterdam.

Tarief Inclusief:
Retourtickets
Luchthavenbelasting
Tours en transfers in airco. Bus
Logies en ontbijt

Tarief Exclusief:Reis- en Annuleringsverzekering
Entreegelden waar genoemd
Visum € 70,-