18 daagse reis Bombay, Goa, Delhi en Agra

Dag 01: Amsterdam – Bombay
Vandaag vliegt u vanuit Amsterdam met de door u geselecteerde vlucht naar Bombay, het kan zijn dat u diezelfde dag nog aankomt ofwel de volgende ochtend, dus op dag 2 . Dit is afhankelijk van
de vlucht en de tijden hiervan. Na aankomst in Bombay wordt u opgehaald en gebracht naar uw hotel.

Dag 02: Bombay City tour
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de city tour van Mumbai. Indien u met een groep reist, zorgt u er dan wel voor dat u tijdig klaarstaat. Dit om oponthoudt te voorkomen. U zult onder andere bezoeken:. Hanging Garden, Dobhi Ghat, Ghandi Museum, Jain Tempel, Marine drive, Juhu. Indien mogelijk zult u ook een filmstudio bezoeken. Dit dient u bij aankomst door te geven. U wordt begeleid door een lokale gids ( Hindi-Engels sprekend).

Dag 03 – 05: Bombay
Vrij voor eigen besteding.

Dag 06: Bombay – Goa
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de vlucht naar Goa. Na aankomst verblijf in uw hotel.

Dag 07-11: Goa
Gehele dagen vrij. Goa met een oppervlakte van 3.814 km² en ruim één miljoen inwoners heeft een vriendelijke bevolking. God was Goa goedgezind en de natuur schildert het met de rijkste en schitterendste kleuren. Verscholen tussen de West-Ghats en de Arabische Zee vindt men hier een landschap dat bedekt is met gaarden van cashew, cocosnoot en mango en dat omzoomd wordt door langgerekte, zonnige stranden.

Dag 12: Goa – Delhi
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Delhi. Na aankomst in Delhi wordt u gebracht naar u hotel.

Dag 13: Delhi
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de stadstour van Delhi. Wij zullen onder andere gaan bezoeken: Lal Kila, Parlements Buildings, Birla Tempel, Lotus tempel, Gate of india, Rajghat e.d. De gids zal u tijdens de tour begeleiden, adviseren en al u vragen beantwoorden.

Dag 14 – 16: Delhi
Vrij voor eigen besteding

 
 
Dag 17: Delhi – Amsterdam
Vandaag volgt uw terugreis naar Amsterdam. Vanaf het hotel word u opgehaald en vervoert naar de luchthaven.

Dag 18: Amsterdam
Aankomst in Amsterdam.
 
 
Tarief Inclusief:
Retourtickets
Luchthavenbelasting
Tours en transfers
Logies en Ontbijt

Tarief Exclusief:
Reis- en Annuleringsverzekering
Entreegeld waar genoemd
Tips en fooien
Visum € 70,- p.p.